Bel ons 010-4791602
Mail ons info@sanitairstunt.nl

Goedkope badkamermeubels

Goedkope badkamermeubels van kwaliteit

Als u dagelijks gebruik maakt van iets, dan wilt u ook dat het er goed uit ziet en dat het lang meegaat. Bijvoorbeeld als het gaat om badkamermeubels. Goedkope badkamermeubels zijn te vinden op Sanitair Stunt! Aantrekkelijk geprijsd, maar altijd van een goede kwaliteit. Breng stijl en sfeer in uw badkamer met mooie, passende meubels.

Uitgebreide collectie

Hoe uw badkamer er ook uitziet qua stijl, er is voor iedereen wel een set goedkope badkamermeubels te vinden. Er is van alles mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van badkamermeubels met onderkasten – met of zonder wastafel – en deurtjes met verzonken handgrepen voor een flinke dosis verfijning in uw badkamer? Wilt u liever lades in het meubel, dan is dat ook een optie, al dan niet met een ultramodern soft close systeem. De sets zijn verkrijgbaar met allerlei onderdelen, zoals een wastafel van keramiek of een aluminium spiegel. Heet is ook mogelijk om losse, hoge kasten te nemen, voor het opbergen van bijvoorbeeld toiletartikelen of handdoeken. Door bij Sanitair Stunt te kopen, heeft u gelijk alles in huis om uw badkamer helemaal af te maken.

Goedkope badkamermeubelsHeel pallet aan kleuren

Elk meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de producten helemaal af kunt stemmen op de rest van de badkamer, zoals op de vloer en de muren. Want het is wel zo fijn als alles goed bij elkaar past. Zo krijgt u meer rust en eenheid in de badkamer. Houdt u van lichte kleuren, dan kunt u kiezen voor een neutrale kleur zoals hoogglans wit. Andere mogelijkheden zijn hoogglans grijs of houtnerf grijs.