Bel ons 010-4791602
Mail ons info@sanitairstunt.nl

Toiletaccessoires

Meer gemak met toiletaccessoires

Gemak dient de mens en dus ook toiletten. Want als u alle kamers in uw huis heeft ingericht met de mooiste accessoires, waarom zou u uw toilet dan niet inrichten met praktische maar stijlvolle accessoires? Sanitair Stunt heeft alle soorten toiletaccessoires in haar webwinkel, van losse artikelen tot complete series die voor harmonie zorgen in uw toilet.

ToiletaccessoiresVan toiletborstelhouder tot spiegelkast

U kunt kiezen uit een hele rij aan toiletaccessoires. Bijvoorbeeld een toiletrol houder in een strak design of een toiletborstel in een mooie houder van chroom. Een spiegelkast is ook altijd handig, om kleine dingen die u nodig heeft in uw toiletruimte, in op te bergen. Zo staan uw spulletjes uit het zicht en u hoeft niet apart een spiegel op te hangen in uw toilet. Dat bespaart weer ruimte en geld! Zeepschalen voor zeepjes, zeeppompjes voor vloeibare zeep – allemaal handige accessoires die in uw toilet niet mogen ontbreken, zeker niet wanneer u mensen op bezoek krijgt.

Verder zijn er praktische producten te koop als een toiletkraan aansluitset en een wandcloset isolatieset. Ook losse toiletborstels zijn te koop bij Sanitair Stunt. Voor ieder type badkamer is wel een perfect passende toiletaccessoire te vinden! Zo krijgt u een toilet dat helemaal aansluit op uw wensen en op de rest van de ruimtes in het huis, ook niet onbelangrijk. De prijzen bij Sanitair Stunt zijn altijd aantrekkelijk, waardoor u niet alleen een stijlvol toilet krijgt dat van alle gemakken is voorzien, maar dat ook nog eens voor een mooie prijs.